Våra tjänster är utvecklade efter behov som finns hos flera samlare. Tjänsterna syftar alltid till att skapa ett mervärde och ny information för samlare som vill utveckla sin samling.

Vi säljer dina objekt

Vi säljer inte bara egna objekt! Vi kan även hjälpa dig att realisera fina priser på dina objekt. I bättre kvalitet kan vi sälja dem genom vår hemsida och Tradera. Annars använder vi oss löpande av Traderas tjänster. Förutom de faktiska avgifterna till marknadsplatser som Tradera tar vi endast 12,5% av det realiserade priset. Vi gör hela jobbet och sköter all kontakt med köparna.

Läs mer om erbjudandet här!

Beställ en attest

Tillsammans med ledande experter utfärdar vi attester på svenska frimärken. Genom att attesterna skrivs av flera experter kan vi alltid matcha rätt expert med rätt objekt. Vi skriver attester för flera olika syften såsom:

Helhetsattest   /   Äkthetsattest   /   Nyansattest

Läs mer om attesterna här!

Våra publikationer

Vi ger löpande ut olika mindre publikationer som sammanställer ett avgränsat område. Publiceringarna gör inte anspråk på att vara kompletta eller representera större helheter. Syftet är att publicera och sammanställa material som kan vara av intresse för andra samlare. Publikationerna kan vara sammanställningar av auktionsresultat, sammanställningar av utställningar etc.

Läs mer om publikationerna här!

Prenumerera på våra tjänster

Vi publicerar löpande samlarblad och annan information. För att du som samlare eller annan intresserad har vi skapat abonnemang där ni löpande kan ta del av allt vi publicerar. Vårt abonnemang kostar 499 SEK fram till den 31 december 2014.

Läs mer om abonnemangen här!

Vi köper din samling

Vi letar ständigt nya objekt och köper därför gärna din samling eller enskilda märken. Vi betalar givetvis kontant och direkt vid köpet. Är du intresserad av att sälja din samling får du gärna kontakta oss på e-post eller telefon 08 645 12 00.

Läs mer om erbjudandet här!