Vi säljer dina objekt

Har du frimärken över som du inte längre har i din samling? Vad kul! Då kan vi hjälpa dig sälja dem på Tradera eller vår hemsida. Vi har en stor kundkrets och bra rykte bland samlare runt om i världen.

Hur går det till?

Att låta oss sälja dina märken är enkelt. Vi har kanaler för både enklare objekt som högsta lyx. Tillsammans bestämmer vi en säljstrategi var era objekt ska exponeras för att nå bästa möjliga resultat. Vi använder oss av öppna kanaler som Tradera och vår hemsida men också genom privat försäljning där unika objekt matchas mot enskilda samlare.

När ni väl bestämt er för att använda oss för försäljning scannar vi in och lägger upp dina objekt. Vi håller all kontakt med köparna och administrerar hela affären.

Vad kostar det?

Vår avgift för att genomföra kommissionsbaserad försäljning är satt till 12,5% av säljsumman. I de fall vi använder oss av andra kanaler såsom till exempel Tradera tillkommer deras faktiska kostnader.

Vill du att vi säljer dina objekt?

Ifall du är intresserad av att vi säljer dina objekt får ni gärna kontakta oss på e-post eller telefon. Vi sätter upp ett avtal kring försäljningen som reglerar innehåll och säljkanaler så alla förväntningar realiserar innan vi realiserar försäljningen.

Hör gärna av dig kring hur vi tillsammans kan gå vidare med en försäljning av dina objekt! Vi nås på e-post eller 08 645 12 00.